dimarts, d’octubre 11, 2005

Qüestió d'estil ...


Estimat amic Mou. Recordo la teva estada a can barça amb especial afecte ja que gràcies a la teva tasca de traductor, vam poder entendre perfectament les explicacions de l'avi Robson, que tot i guanyar a l'Osasuna per 5 a zero, la gent el xiulava.
Com oblidar el gran Couto, tallant pilotes elegantment i un tal Ronaldo marcant a parells...
En aquella època, el déu Johan ja era història. Ens va deixar el gust pel bon futbol. Ens va fer veure que la pilota es pot acaronar i no només colpejar. Va apostar per gent com Laudrup, Romario o Koeman, per no parlar d'un tal Stoichkov, a qui va ensenyar a fer diagonals.

Estimat Mou. Les declaracions de Cruyff han estat un pèl desafortunades, no pel què, sinó pel com; però té més raó que un sant... Ja pots seguir guanyant, Mou, perquè amb aquest estil mai no seràs imitat, ni tant sols copiat.

Fas un anti-futbol, barroer, resultadista. Allò que en Bilardo deia : al enemigo ni agua... Suposo que el vas aprendre amb Van Gaal, de trist record pels barcelonistes.

Les teves declaracions ,Mou, són fruit de la rencúnia i l'enveja. Sí, he dit enveja. Perquè per molt que facis, mai no tindràs el nom d'un déu del futbol com en JOHAN.

Una mica més d'humilitat. De tu a Johan hi ha un món. Hi ha la distància que separa la patada de l'art. De porc i de senyor es ve de mena ... SIR MOU

Qüestió d'estil, sens dubte.