dilluns, de desembre 19, 2005

No fumando espero ...

Des que vaig deixar de fumar 25/3/1994 , he guardat l'últim paquet de tabac que vaig cremar a un lloc preferencial de casa: ben penjat al suro del despatx, que és on més hores de relax passo, tret del llit, és clar.
Em faig un petit homenatge a MI. Perquè, collons!!! com em va costar deixar-ho... Vaig trencar un munt de cigarretes de plàstic i destrossar milers de llapis i bolígrafs. La primera conseqüència que recordo va ser, a part de la mala llet continuada, un constipat dels que no es recorden... Semblava que la meva medicina, de 2 paquets diaris, era fumar.
Però torno al fil inicial. Tinc el paquetet, que juro va ser el darrer, perquè m'agrada rellegir les dedicatòries que alguns amics em van fer: no m'ho crec ; estic perdent el temps ... I la més enigmàtica: l'amic Pekka em va posar unes paraules en finès que mai no em va voler traduir. Fa 7 anys va tornar a Finlàndia a fer de mestre i tot i cartejar-me sovint, encara no sé què vol dir.Em temo el pitjor.Si algú sap finès prego em doni una pista.
El que mai no sabran és que gràcies a ells i al meu orgull vaig deixar de fumar. I ara n'estic molt content, tot i que la creuada anti vici és tan brutal que de vegades tinc ganes de tornar a fumar i estar de part dels pecadors ...
Espero no sigui il·legal mostrar públicament el meu paquet ...

5 comentaris:

Mikel ha dit...

Sens dubte seria ilegal mostrar aqui el teu paquet , no vegis com esta el tema de pornografia a la xarxa...... :-PPPPPPPPP

miquel ha dit...

Si no fos per la "campanya" potser, només potser, deixaria de fumar. (No s'accepten suggeriments)

Ant. ha dit...

Ignasi, si em passes el que diu el paquet et dic el que vol dir. A la foto no es veu.

ZAGASO ha dit...

A veure si tinc sort.
Si encara és petita la faré més gran , però amb l'antiguetat és difícil dir què posa ...

http://photos1.blogger.com/blogger/1736/1699/400/pekka.0.jpg

Gràcies antonimus

Anònim ha dit...

Aquest paquet de tabac té 11 anys!!! encara no ho has superat??
Potser que passis més pel llit!!!jejeje!!! Per cert, encara que fóssim uns xiquets "cabronets" els teus primers alumnes de 5è de l'escola Àgora també et van ajudar!!!
FERRIBOSS