dijous, d’octubre 04, 2007

Coneixem-nos tots... Ara som perseguidors!!!

Us demano 5 minutets per a fer una ullada als qui recolzen "el manifiesto contra la persecución..."

Jo he trobat alguna sorpresa. Aviat faré el "ranking sorpresero".
D'entrada en poso un: Enric Majó.

Veure llista ...

13 comentaris:

Txell ha dit...

JO em vaig cagar amb Mario Benedetti! A partir el llegirà sa tia, la guenya.

Donaire ha dit...

No els vull justificar. Però em sembla que alguns dels signants han estat enganyats. D'altra banda... quina constància real tenim que realment hagin signat?.

Espero que la Llei de la Corpo que ha aprovat el Parlament posi fi a aquestes qüestions. És molt casat haver d'explicar obvietats. A més de molest, fa perdre el temps necessari per a discutir temes importants.

ZAGASO ha dit...

Txell:
n'hi ha més!!!!Crec que hi ha masses.

Don:
Si han estat enganyats espero que facin un nou manifest puntualitzant la seva posició.

Si és així, jo tampoc no tindré cap inconvenient en rectificar el post.

Malalesmans, geògraf dels meus xergais ha dit...

A apart de que ning� ha verificat les signatures , qui et diu a tu com van les coses?,per cert si fa trenta anys que viu a Catalunya, un esforcet a parlar , ni que sigui a les PUTES tres de la matinada..., en tot cas per que carai treballava al mitja en concret??. No s� semblen que volen jaleo, o ens enrreden com sempre.

Charlie ha dit...

ooooooh quanta geeeeeeeent, quina poooooooor.

Colla se subnormals demagogs.
A la dona aquesta no la van acomiadar, simplement li van dir que si volia ser col·laboradora fixa, havia d'aprendre a parlar català, perquè les regles de la casa són per alguna cosa.
Igual que haguessin fet a Espanya, a França, a Alemanya, a Anglaterra...
O es que a la COPE tenen col.laboradors que parlen àrab, a la BBC parlen espanyol, a TV5 parlen alemany i a la DW parlen francès?

ZAGASO ha dit...

Ei Craig:

veig que viure a l'estranger et dona "ales". Gràcies per llegir-me. Gran bloc el teu...

Charlie:
Com sempre brillant. Ja tens raó ja. Em sembla que no es volen explicar els fets. Simplement busquen el zaplanisme o el losantisme corresponent. Però alguns han picat!!!!

JRoca_Font ha dit...

Com "mola" ser "intel·lectual" botifler, a la llista hi falten alguns dels signants del Foro Babel.. per cert, n'hi ha uns quants que tenen la Creu de Sant Jordi, vergonyós.
Bé, me'n vaig a fer de patrulla lingüística per evitar que la gent parli castellà...
Salut

ZAGASO ha dit...

Estimat jroca:

Entenc la fina ironia que desprèn la teva resposta. Cadascú utilitza l'estil que prefereix.
Però res més lluny de la meva intenció, patrullar per evitar que la gent parli castellà. A mi me'n fot el què parli la gent, però defenso la llengua del meu País, perquè no està en igualtat de condicions envers el castellà. I qui vulgui fer creure el contrari, MENTEIX!

No sé per quins 7 s'OUS, volen fer-me PERSEGUIDOR, quan sóc un PERSEGUIT. Ja n'hi ha prou. S'ha acbat el bròquil. Que ens deixin decidir i es deixin de manipulacions i tonteries.

T'aconsello llegir el post del Charlie...

JRoca_Font ha dit...

Jo també n'estic molt fart Ignasi, no sé com els nostres governants permeten que es diguin aquestes coses de nosaltres, els hauria de caure la cara de vergonya.
Estic segur que molta gent es creu aquestes estupideses de la patrulla lingüística i això és greu i lamentable. Suposo que alguna cosa hem de fer i ja que des del govern no foten res almenys des dels blocs ens mobilitzem una mica.
Salut i República

ZAGASO ha dit...

Ara t'acabo d'entendre....

Reconec que m'has fet "badar"...

ddriver ha dit...

ara demanare jo feina a radio Belgrad i si em fan fora per no saber iuguslau la monto!!
Ja us tindre informats

Malalesmans, geògraf dels meus xergais ha dit...

Colaboradora, algú a dit colaboradora, cooony colaboracionista és el que és. TRENTA anys fotent el passarell, el meu avi era murciano i MAI em va parlar en castellà. Tota la vida a Catalunya i el que menys ganes tenen és parlar en català. De tocar els collons si que en tenen de ganes!!. Toma insendio!!.Per cert Ignasi, l'extintor és aquella cosa vermella que hi ha penjat a la Paret??

ZAGASO ha dit...

Ei neng!!!!

Començo a trobar-te FALTAR!!!


Ets l'HÒSTIA!!!!