dissabte, de febrer 23, 2008

El poble s'ho empassa tot

El partit de futbol d'aquest matí ha estat doblement interessant. En primer lloc perque ha guanyat l'equip del meu fill per 4 a 1 jugant de pel·lícula contra un bon equip i sent tot un derby a St Cugat.
Però el motiu del post no és aquest. Les tertúlies entre pares (som majoria absoluta), setmana rere setmana, temporada a temporada i curs a curs, són cada cop més interessants. Es parla de tot i es riu molt. Però avui ha estat més ironicopolítica que mai. Tot ha començat amb el debat Solbes Pizarro i després de valorar la ineptitud de la variada subclasse política, hem fet tot un llistat de coses per les quals podríem protestar. Eren tantes i tant variades, que hem arribat a la conclusió que poden ser part de l'estratègia. M'explicaré: si ens apreten molt en pocs aspectes, la gent pot canalitzar la protesta. Però si són tants els fronts oberts, no hi ha manera d'organitzar-se: immigració? estatut?llengua? autopistes a 80? 400€? irpf? rodalies? ave? sagrada família? bisbes? kosovo? economia? ?????????

I el poble què????
nar-hi nant, nar-hi nant, nar-hi nant... (poseu-li la musiqueta trinquera, si us plau...?

9 comentaris:

Mikel ha dit...

el poble mentre no pasi gana anira tirant , si passesim gana tal i com van passar els nostres avis al 36 , ja estariem en guerra.

ZAGASO ha dit...

et dono la raó...
Però si allò que patim a nivell col·lectiu, ho portéssim a nivell individual, la cosa canviaria.

És a dir: si allò que ens treuen en nòmina sense preguntar, ens ho vinguessin a recollir cada dia 1 a la porta, otro gallo cantaría!!!

mexplico????

Per cert company. Pla d'estudis:
marlango 8 de març
jarabe 13 de març
serrat 15 març
drexler 3 abril
guerra 16 maig
sergio Dalma (homenatge a la meva dona) 5 abril

Espero encara entrades Bruce.... Al caer!!!

Sergi ha dit...

Amic Ignasi... el poble amb futbol, tv i de tant en tant un bon soparet el tenen tranquil. És així ens agradi o no, perquè tota aquesta gent que es dedica a gestionar-nos, perdó rectifico, a manar-nos i conduïr el ramat, només pensen en ells mateixos, en els seus egos, i en el què guanyaran quan es retirin de la política per anar a l'empresa privada a guanyar peles de debò. O a fer conferències! I l¡home, que és tontet per naturalesa després els veiem fent conferències i els posem als altars de la glòria: Clinton, Gore... déu meu!!! Quina manera de perdre el nord.
Menys mal que torna el BARÇA! ;·)

ZAGASO ha dit...

ei sargi...
amb el barça "miqueleges"...
Tant de bo que torni a guanyar i ajugar bé, però no oblidis que de moment no han guanyat RES i tot i la lleugera millora contra el CELTIC, els mals segueixen igual. I no cal dir que espero haver de menjar-me tot el que he arribat a escriure!!!

OJALÁ!!!!

ddriver ha dit...

el poble?
meentres prevalgui l article 27 el poble que?

ZAGASO ha dit...

amic ddriver.

Jo crec que el méslamentable és que avui dia no els cal ni l'article 27. Hi ha un article comodín, que és el poble. No cal justificar ni persuadir. Simplement es legisla i s'omple de normatives perquè el putu poble TRAGUI!!!!

I no es posen vermells!!!!

zel ha dit...

El més lamentable és que de vegades la cançoneta acaba amb allò tan lleig de "al poble que el donin pel..."

Aixxxx, petons Ignasi!

Charlie ha dit...

això del "nar-hi nant" és molt Basté :P

Unknown ha dit...

com deien els romans, pa i diversió, dos elements que mantenen el poble amansit i com bé dius, si hi ha diferents fronts oberts... uns per una banda, els altres per l'altra... i ells fan el que volen