dimecres, de setembre 10, 2008

No és això, companys. No és això!

Lamentable i vergonyós el paper que en Pep i en Laporta han fet a la Copa Catalunya. Enviar a fer País als nanos del B i del C per a fer el ridícul contra el Sant Andreu ha estat una falta de respecte impresentable.El Barça s'omple constantment la boca de catalanisme però si no hi ha diners pel mig, obliden els origens i si mai l'han tingut, la identitat.

3 comentaris:

Mikel ha dit...

Benvolgut Ignasi, estic 100% desacord amb aquesta opinio , la copa catalunya es una autentica MERDA que no serveix per res i que nomes pot portar problemes.
En primer lloc si el barça la guanya i en LAporta o qui sigui la conta com a titol tothom en fa mofa i la premsa la primera ia sobre ho fan de forma vergonya i totalment despectiva en plan (siempre nos queda la copa catalunya i blah blah blah).
En segon lloc et recordo que per exemple fa uns anys el idiota del Soldevilla ens va lesionar a en Ronnie en una Copa Catalunya en una entrada vegonyosa que el va tenir mes i mig parat!!! imaginat que ahir juga l'Alves i en una merda de camp de gespa artificial contra un equip de ultramotivats jugadors que tenen un moment de gloria devant de milers de telespectdors li fotin un mal tanto i el lesionin... La premsa foteria una canya de collons , 30 milions d'euros i es lesiona perque el fem jugar una trofeig menor blah blah blah..
En Guardiola ho ha fet genial , el St.Andreu esta a la lliga del barça B doncs a jugar amb el barça B. I per favor a la puta merda ja el torneig aquest que nomes serveix perque la federacio catalana guanyi diners de drets de TV i venta d'entrades.

ZAGASO ha dit...

mikel...

1. Per què et sembla bé jugar-se la cama a Chicago però no a l'Ebre?
2. No dic que jugui l'equip titular, però enviar a 4 o 5 del 1r equip i asseure en Guardiola a la banqueta no hagués costat res.
3. Si la copa és una MERDA (que ho és, sobretot quan perds)que no la jugui.
4. Un barça - espanyol, ni que sigui de bromes, em distreu força
5. Et molesta que la federació catalana guanyi diners????

Aquesta vegada no t'entenc...
Sin acritúuuuuu ....

Aprofito: Marlango a St Cugat dissabte 22 de novembre!!!!

JRoca_Font ha dit...

A mi em va saber molt de greu pels nanos de les Terres de l'Ebre que tenen poques oportunitats de veure els seus ídols; si el Barça és més que un club també ho ha de ser per acostar-se a tots els fans del territori.
Salut