divendres, de gener 09, 2009

angoixat

Parlo amb un; parlo amb l'altre ... Operació llarga. Difícil accés. Nervi facial. Pots quedar sord. Pocs especialistes otoneurocirurgians. Em llevo i penso: quina putada! Estic veient la TV i penso : quina putada! Surto a córrer  penso: quina putada!
Espero que dilluns, el meu salvador neurocirurgià Poch (ja va operar el meu fill del cap amb 4 mesos i li va treure una hèrnia discal a la meva dona) em digui que m'ho fa ell. Diuen que no hay 2 sin 3 !!! M'agradaria saber qui, quan i on. Es fa pesat. Angoixa massa.
Moltes gràcies pels ànims i el suport que estic rebent. Espero, algun dia, poder-ho celebrar junts i "respirar" tranquil. Mai millor dit: no m'ho puc treure del cap i per això necessito un metge!!!!

8 comentaris:

ZAGASO ha dit...

Se m'obre una porta!!! Un neurocirugià amic em recomana sessió de radio!!! Diu que ,a mb un poc de sort, em puc evitar quiròfan. Bufffffffffff

Anònim ha dit...

Keniata, no rés, una petita anècdota a la teva vida. No et capfiquis, sobretot. Anirà bé, segur. On espero trobar-te amb les teves super-malles? Granollers? O potser abans St.Antoni?.
Cuida't molt, maco.

Keniata de Guissona. Tu ja ho saps.

ZAGASO ha dit...

oi tant que et tinc controlat!!!

Igual, amb sessions de radio, em passa com el Superman i corro més que tu !!! jejejejeje

Necesssito kriptonita.....

Gràcies maco....

Mikel ha dit...

Ignasi!! Hi ha grans metges i professionals que deben segur que saben el que cal fer!!
Tranquil i ANIMS!!!!!!!!!!!

ZAGASO ha dit...

Estic més animat. Se m'ha obert una porta amb la possibilitat de la ràdiocirurgia.

Dijous visita a especialista Teknon.... Bufffffff

Anònim ha dit...

Ens alegrem que estiguis tant animat! TOT SERÀ BUFAR I FER AMPOLLES! Ja ho veuràs! Més ànims!

Mario i Sílvia

Vic ha dit...

Ànims
Ensaïmada

Donaire ha dit...

Això ho hem de celebrar amb un sopar pendent, que et dec, en un restaurant d'aquells que tenen els plats molt grans i les racions molt petites. Aquests dies penso molt en tu. T'envio totes les forces positives que he anat acumulant des del Parlament (no són moltes, ho sé, però són sentides).

Ànims, amic!!