dissabte, de gener 28, 2006

La bèstia, la patètica i la increïble.

1. EFE BARCELONA.-

Una juez ha denegado la solicitud de internamiento presentada por una familia para ingresar a una joven de 20 años con anorexia y bulimia, quien se resiste a ser tratada pese a que informes sanitarios aconsejan "su ingreso involuntario vía judicial" y alertan de posible "riesgo vital".

La familia ha recurrido la denegación ante la Audiencia de Barcelona, pero teme por la vida de la enferma, Rocío S., antes de que se resuelva el caso, sobre todo después de que el pasado 11 de diciembre intentara suicidarse produciéndose cortes e ingiriendo un vaso de lejía.

2. Madrid va encapçalar el creixement de La Caixa el 2005

La Caixa guanya mercat a la capital i obté uns beneficis de 1.495 milions d'euros

Malgrat la campanya desfermada en mitjans de comunicació i instàncies polítiques madrilenyes contra La Caixa després de la presentació de l'OPA de la seva filial Gas Natural sobre Endesa el setembre de l'any passat, va ser a la comunitat autònoma de la capital espanyola on la caixa d'estalvis va augmentar més el seu negoci el 2005.El nombre de clients va augmentar en 94.213 persones a la comunitat de Madrid --70.000 a la capital--, l'increment més accentuat després de Catalunya (98.222). El volum de negoci ho va fer en un 28,7%, davant del 11,1% català i el 25,3% de la zona sud, que és el seu altre gran pol d'expansió, segons el compte de resultats anuals presentat ahir per Ricard Fornesa i Isidre Fainé, president i director general de l'entitat, respectivament. L'autonomia madrilenya concentra el 15% de la seva xarxa (Catalunya, el 36%), mentre que la capital té el 9%.


3. Evo Morales, ganador de los comicios del 18 de diciembre en Bolivia, anunció que los sueldos del presidente, vicepresidente, ministros y legisladores serán recortados en 50 por ciento durante su gobierno, además de que eliminará las injerencias y acciones conjuntas de la policía y las fuerzas armadas. "Esto es parte de una revolución democrática", afirmó el presidente electo, tras anunciar una época de austeridad.
En la actualidad, el presidente devenga unos 27 mil 500 bolivianos (alrededor de 3 mil 403 dólares), pero Morales estimó que su sueldo fluctuaría entre 14 mil y 15 mil bolivianos (unos mil 800 dólares). Los salarios de los 157 legisladores suplentes serán anulados totalmente y se les pagará por sesión.
Los recortes permitirán crear un fondo social que será destinado a contratar mayor personal para los sectores de salud y educación, explicó Morales, que asumirá el 22 de enero.
Com poden ser de diferents 3 posts de cap de setmana...

9 comentaris:

Laura ha dit...

em quedo amb el senyor evo... els altres : el primer em sembla preocupant i el segon prepotent ;) petons

Ainalma ha dit...

I tant, Ignasi! Xe, el primer cas m'ha posat els pèls de punta...

Anònim ha dit...

I La Caixa a anar cobrant comissions, així ja poden tenir beneficis...
Lo de la noia em sembla una mica bèstia, però que és més important la voluntat d'ella o salvar-la?

ZAGASO ha dit...

La Caixa no té perdó de déu.

El dilema de l'anorèxia, en aquest cas, i si és tal i com ens l'exposen (que ja em conec jo alguns periodistes...), el tinc molt clar. Qui no està en condicions de raonar no pot prendre decisicons i menys si són vitals.
Cal respectar la voluntats de decisió d'un malalt d'Alzeimer?

Mikel ha dit...

El tema caixa explica que la gent per molt que diguin no es tan gilipollas i per molt de boikot la pela es la pela aqui a madrid i a laponia per lo que si els credits de la caixa son millors els madrilenyUs cap a la caixa per molt catalana que sigui.

ZAGASO ha dit...

mikel:

creu realment que la caixa és una entitat interessant, econòmicament parlant, per a un treballador en nòmina normal?

Hi ha d'altres opcions més interessants, no creus?

Mikel ha dit...

Ignasi , tot depen de l´oferta.
M´explico , la caixa quan desembarca a llocs com Madrid o fa de forma que la hipoteca sigui mes economica que a la resta d´entitats i quan la gent hi obra l´hipoteca els hi obliga a domiciliar nomines i altris. d´aquesta manera s´asegura clientela.
De fet es el qque va fer Caja Madrid quan fa uns 5 anys va desembarcar a catalunya por todo lo alto i amb uns preus que convidaven a fer-hi coses. Despres amb el temps tot torna a la normalitat.
En absolut he intentat dir que en aquets moments la caixa sigui la millor opcio per nosaltres

Charlie ha dit...

Com a curiositat, diumenge passat vaig aprendre que en català es diu "anorèctica"!!! (a El Punt i, justament, parlant d'aquest cas)

Anònim ha dit...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! laser eye surgery Boeing computer services seattle wa american tv Breast enlargement florida. Incorporate in delaware corporation form order ambien Online didrex without prescription Videos upskirts free vermont health insurance Hhow to build a stirophom school bus body bontril Ingredients in oxycontin Pennsylvania breast enlargement surgery