divendres, de novembre 09, 2007

Bona - Miller







Impressionant concert del d’anit a l’auditori, a càrrec de Richard Bona i Marcus Miller. Primera hora i mitja d’un melòdic i “seductor” Bona, que amb el seu estil jazz-rock-americoafricà, va posar el llistó molt alt per al segon concert. A destacar la increïble sonoritat de la sala. Mai no havia sentit la música tan nítidament.
Tres quarts d’hora de descans i gairebé dues horetes de Marcus Miller. Virtuós baixista d’estil completament diferent a Bona, però amb una canya impressionant. Tancava els ulls i recordava el gran Miles Davis, quan van interpretar Jean Pierre o Tutu. A destacar l’actuació del “harmònica”. Mai no hagués imaginat que un instrument tan limitat pogués arribar tan alt! Brutal, però un pèl sobrat, el trompeta P.Stewart i menció d’honor pels dos impressionants negres, que tocaven com ningú la bateria i els teclats, Poogie Bell i Bobby Sparks.
Gran nit Jaco, tot i que vam acabar cansadíssims. Esperàvem que tots dos ens oferissin alguna peça junts, però tot no es pot tenir.
Enhorabona als responsables de la programació del festival de Jazz d’enguany. Han posat un llistí altíssim. I encara resta Sonny Rollins, Dianne Reeves, Charlie haden, Michel camilo, Chick Corea, Béla Fleck .......




14 comentaris:

Mikel ha dit...

que Kbron , aquest m´hauria agradat... bueno , em comformaré amb la Dianne Rives i en Michel Camilo.

ZAGASO ha dit...

ei mikel????

Vindràs a St Cugat????
M'han dit que em presentaran al Camilo, qui m'ho ha dit compleix sempre. Si tu hi ets, podrem anar plegats!!!

ZAGASO ha dit...

Per cert. D'aquí una horeta me'n vaig a l'auditori de St Cugat a sentir la simfònica amb la big band de Terrassa.
Algun dia explicaré la història del director alemany que porta el projecte. Tinc alguna amigueta a la simfònica!!! Gloriós!!!

Anònim ha dit...

Hola ignasi.

Soc el josep salvador, putse tenrecordes de mi. buenu, pasava per aqui i avui, e vulgut deixarte un comentari. com va tot? yo alla, en aquell cole, no mu pasu mol be, vale que les instalacions, els profes, les aules, el pati, i aquestes coses estan molt be, pero els nens son molt dulents (jo crec que es perque casi tots tenen els pares separats i son mol consentits i tenen de tot, pero no n'estic segur). tot anava molt be i aixo, pero el dimecres passat, que ens vem anar de colonies a mas banyeres (Tona) algu al que no li caic molt be, va escampar un rumor, i despres tutom em culpava a mi, i es reien de mi a la cara, cuan mascostava a ells, se nanaven, i coses aixi. no o vaig passar be. ara soc a casa, i nose si anar mes al cole. tampoc li e explicat a la meva mare aixo, perque no esta be, i al meu pare... nose. tu ets el primer que li explico. ara mateix magradaria estar a menorca, amb la meva familia i, am gent millor. gracies per escoltarme. esperare ansios a que em responguis. us añoru molt

josep salvador

P.D. ME OBLIDAT LA CONTRASEÑA DEL MEU BLOG, AIXI QUE, EL TINC ABANDONAT, ESPERARE QUE EM CONTESTIS AQUI.

Malalesmans, geògraf dels meus xergais ha dit...

Fes-me puesto que viiiiinc...6 dies i bajandoooo.Una menos pa' la bis...

ZAGASO ha dit...

Estimat Josep. Evidentment no m'he oblidat de tu. Et vaig dir que sempre ens tindries, i ara t'ho repeteixo. Has de saber, però, que a la teva edat els problemes amb els companys i amb "la vida" sovintegen. Sempre ha estat així i sempre ho serà.
Confia en les teves possibilitats, que són moltíssimes. Busca sempre el costat positiu deles coses. Lluita i confia més en tu.
Aquest noés el millor lloc per a "parlar", però ja saps on trobar-me. Quan vulguis podem fer una "cocacola" i xerrar una estoneta. Nosaltres també et trobem a faltar.
Una abraçada...

Anònim ha dit...

gracies... no se que puc dir

Mikel ha dit...

Ei Ignasi! Tinc entrades per Viladecans , pero despres de la teva oferta m´haure de pensar repetir a Sant Cugat...

Donaire ha dit...

Per posts com aquests, estàs en les meves lectures de capçalera. Ets un fenomen!

ZAGASO ha dit...

Em posaràs vermell!!!!

gràcies Don.....

Berta ha dit...

eeeeeeei jo també hi vaig ser, una mica darrere teu, pel que veig a les fotos. Me les podries passar???

va ser genial... el Bona va estar Inspiradíssim, com sempre! "Llàstima" que el Miller venia després i el van fer plegar molt ràpid...

ZAGASO ha dit...

berta
dona'm el mail i t'envio unes quantes...

Recordeu que divendres Sonny Rollins i dimarts Dianne Reeves

Anònim ha dit...

VISCA FRANCO!!!

ZAGASO ha dit...

Visca Visca!!!!

Però ho té fotut!!!!

jejejejejeje
kkbrnnnn

Com diu Forges... Paísssss