dimarts, d’octubre 11, 2005

Franco i el Barça .... Visca la república.


ALEJANDRO ECHEVARRÍA. MADRID Y UN PATRONO DE LA FUNDACIÓN FRANCISCO FRANCO


TOMÁS GUASCH (tret de l'AS)
La persona clave en la supersónica nacionalización española de Leo Messi ha sido Alejandro Echevarría, cuñado del presidente Laporta, número dos indiscutible ya en el Barça y motivo de polémica en la ciudad y en los foros de más pedrigrí barcelonista-catalanista por su condición de patrono de la Fundación Francisco Franco. Ayer en el Barça estaban de enhorabuena y no se recataban al admitir que "los contactos de Echevarría en Madrid han sido decisivos para la agilización de los papeles de Messi".Madrid. ¡Palabra mágica en el secular victimismo azulgrana! Un ente casi sobrenatural al que se le culpa de todo lo que se entiende como lesivo para los intereses del Barça. Desde Di Stéfano hasta un penalti. Pero Madrid ha dado papeles a Messi. ¿Ahora es Madrid amigo gracias a un franquista? Que haga el saque de honor en el Gamper 2006. ¡Madrid! ­
Quina tristor. Són 41 anys de barcelonista i no només per motius futbolístics. Hi ha referents ,valors i sentiments , amb els que no es pot jugar, costi el que costi. No vull un franquista, malgrat em sigui útil. Aquí no val el "tot s'hi val". I si no em creieu, feu una volteta a la web de la Fundació Franco i sabreu els valors que defensen. Impresentable ... i després els pantalonets porten la senyera. Un respecte. NO SOM IMBÈCILS ... O SÍ.
Però si ens va bé (diuen alguns)...... VIVA FRANCO y ARRIBA ESPAÑA

2 comentaris:

ZAGASO ha dit...

La manera amb què el club ha volgut tancar el tema ,és patètica. Se'ls ha vist el llautó. Sr Laporta: no coneix al seu cunyat? Sr Laporta: com es pot vendre catalanisme així? Sr Laporta: VAGI-SE'N, si-us-plau.

I em sap greu. Sempre vaig confiar en vostè. Sóc un dels enganyats, almenys èticament. El futbol no em dóna de menjar. És per tant qüestió de pell, de sentiment. Ho entén, Sr Laporta ? La porta és gran, Sr.

ZAGASO ha dit...

Definitivament no em resta cap simpatia pel Sr Laporta. Quina llàstima. Tan baix es pot caure per la família?

Acabo de sentir les declaracions del president defensant al franquista declarat. Només li ha faltat dir que és de l'Òmnium cultural i que va ser membre de la Crida a la Solidaritat. Quin cinisme.
Espero que el proper dissabte, el soci culé demostri al Camp que no volem gent així. Si no, ja hem begut oli.