dissabte, de desembre 03, 2005

Quin país .... El món al revés.

Acabo de veure per TV com Rajoy s'erigia com a defensor de les llibertats i la constitució, mentre un munt de banderes espanyoles li feien un fons espiritual difícil d'igualar.Imatge moderna i tarannà progressista.

En dos palabras, im - presionante.

Més tard he anat a la web del PP i em trobo aquesta joia... clica aquí.



Hem d'estar molt atents. Aquesta gent sap el què vol i sap com fer-ho. NO ENS ADORMIM !!! o ho pagarem prou car. Cal mobilitzar les masses, com fan ells, però amb un esperit més autèntic. No ens cal posar autocars. No ens calen amenaces apocalíptiques, però cal que la base es manifesti JA. I si realment som minoria, aprendrem a refer els nostre signes i des del respecte i la democràcia, lluitarem per convèncer els nostres conciutadants.
I prou de fer propaganda a la COPE i menys amb pintades a favor de Terra Lliure. No veuen que estan fent-los un favor?
Però cal fer coses. Hem de fer-nos sentir. ARA TOCA.

3 comentaris:

gentedelbarrio ha dit...

Estoy convencido que en ese "homenage" (manifestacion)presidida por el PePe, un 98% de ese gentio no tenia ni pajolera idea de lo que es la constitucion (si yo hubiese asistido seria el 99)estaban alli por dar porculo al Zapa y salir en el TELEDIARIO.
La cuestion es "joder" al "estatut" ( hay si que ni el 99,9% saben de que trata, solo el RAJAS que segun el "es malo").
Desde aqui, y con permiso del Nasi, pido, exijo y solicito;
La devolucion del FEUDO de CATALUÑA Y ARAGON por parte de CASTILLA, el PEÑON que se lo metan en los cojones los "GUIRIS" y los CURAS que se mojen el culo si quieren peces.
La manifestacion de los SEVILLISTAS pidiendo su derecho a considerarse "NACION" ya es la ostia, ¡¡que traduzcan el estatut y se hagan una copia!!.
¡¡NO DESPIDAMOS A LA FAMILIA SIN TERMINAR DE COMER EL "PAVO"!!!
Feliz navidad Nasi.(el ateo sociata)

ZAGASO ha dit...

Querido y admirado amigo. Siento que no hayamos hecho bien los deberes, que no eran otros que dar a conocer lo que es l'Estatut y los beneficios que comportarán para nuestro País.
No caeré en la trampa demagógica que me tiendes al pedir una reivindicación estatutaria para Sevilla.
Una nación se vertebra con multitud de factores diferenciales, tradición, lengua, historia, etc... y sobre todo, la voluntad de ser y pertenecer.
Si algún día, ateo sociata, Sevilla, Blanes o Vilaseca desean ser ... adelante. No seré yo quien les prohiba.
Pero no olvides que Catalunya ha decidido su Estatut democráticamnente, con el 90% de votos a favor en el Parlament.
¿Somos demócratas o no?

Sre de Madrid. Respeten la voluntad de un pueblo. Y si quedan dudas, convoquen referéndum y hablamos.

Anònim ha dit...

Excellent, love it! Bmw 635csi 1985 cool perfume Animal testing of cosmetics Delaware tire A a free ware popup blocker sex 70' 50' Call center quality controller skipsea lesbian changing room sex ionic breeze repair instructions impulse control antidepressants free tax course individual health insurance companies lexington ke Female+domination+profiles