dimecres, de febrer 15, 2006

Innocentades al febrer?


  1. La hoja informativa que se reparte en las parroquias valencianas llevaba el pasado domingo un artículo muy especial. En él, el sacerdote Gonzalo Gironés asegura que "más de una vez" son las mujeres las que incitan "con su lengua" los malos tratos.En el polémico texto, este catedrático jubilado de Teología Dogmática de Valencia, opina que las mujeres provocan al hombre con sus palabras y que "el varón no pierde los estribos por dominio, sino por debilidad, no aguanta más y reacciona descargando su fuerza que aplasta a la provocadora". MENOS GRAVE QUE EL ABORTO. El artículo, titulado Hablemos de la familia, lamenta que en 2005 murieran 63 mujeres a manos de sus parejas, pero compara esta cifra con los 85.000 abortos producidos en ese período: "Por cada mujer muerta a manos de un hombre, hubo 1.350 niños asesinados por voluntad de sus madres. Es peor".
  2. Rajoy ha denunciado hoy que en Cataluña "se está haciendo con el castellano lo que en época de Franco se hizo con el catalán". Esto significa, aclara el presidente del PP, reducir este idioma sólo al "ámbito de lo privado".
  3. No pudo ser. El Madrid nadó para morir en la orilla. El himno antiguo, el de «las mozitas madrileñas», a todo volumen por megafonía. Un equipo comprometido como nunca. Una historia detrás que servía de ejemplo y espejo.
Vols afegir la teva? No és fàcil. Cal molta imaginació. A mi se m'acut una campanya del PP a Andalusia, però no se la creuria ningú... I ja se sap que una bona innocentada ha de ser creïble ...

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Acabo de penjar un mp3 al meu blog que crec que entra dins l'apartat innocentada boicotista-rdiofònica.

A part, dos audios més que crec que et poden interessar per complementar dades sobre les campanyes andaluses: aquí i aquí.

Salut!

Anònim ha dit...

Si a cada ejaculació hi ha un nombre aproximat d' un milió d' espermatozoides...i el "p.to" catedràtic practicant, possiblemen "virtual", de celibat cada cop que es fa una palla pensant en sotanes...alegres...en despilfarra una remesa...
Quanta violència cel·lular....ohhhh...!!
Proposo que es pessigui els collons amb la tapa d' un piano...que sense deixar de ser un tòpic....almenys tocar un instrument és fer música...

Sasi ha dit...

a mi clarament em sembla més increïble lo d aquet tal rajoy, ja que no li podem ja posar un sr. .
pero será fill de puta? parlant clar, será no ÉS UN FILL DE PUTA.
no hi una coseta que diu

sóc català i porto barretina
i a qui no li agradi li tallo la sardina?

no?

Anònim ha dit...

Agh? porta les tisores que comencem a tallar sardines!!!
Fora bromes, tot plegat resulta francament indignant.

Mikel ha dit...

no anem be no....

ZAGASO ha dit...

ÒSTIA !!! Què bonic, no?

God em visita!!!!
jejejeje

Ainalma ha dit...

Perdona la meua ignorància, Ignasi, però em podries explicar una miqueta per damunt com està el tema de la llengua a Catalunya? A Alacant està fotuda la cosa, i els companys de feina es claven molt amb vosaltres defenent la mateixa idea que has posat de Rajoy. Si em posares algun enllaç que poguera consultar, t'ho agrairia molt.

ZAGASO ha dit...

Estimada amiga. A Catalunya no hi ha ni ha hagut mai cap problema amb lingüístic. Aquí s'aprèn català i castellà amb absoluta normalitat i els nens i nenes catalans dominen ambdues llengües perfectament.
Després, cadascú parla com i quan vol i amb l'idioma que creu oportú.

Aquest problema és irreal i promogut malintencionadament pel PP.
Sóc mestre i sóc pare. Els meus nens dominen, parlen i entenen català i castellà perfectament. ET GARANTEIXO que és un INVENT peperu!!!

ZAGASO ha dit...

I molts ànims als germans del País Valencià que estimeu la vostra, nostra, llengua. Ara sou minoria però no esteu sols.

Ainalma ha dit...

El tema va començar per una notícia que va aparéixer a la premsa loca, que deia que d'ara endavant els xiquets a Catalunya podrien denunciar els seus professors si feien les classes en castellà. Aleshores va ser quan van començar a dir que la cosa s'estava posant pitjor que a l'època del Franco, que en llavors no es prohibia parlar en valencià, o en català (i ho deia una que era filla de militar en aquella època, o siga, una privilegiada amb pare amic del dictador...), que no hi havia cap escola a Catalunya on es feren les classes en castellà, i moltes més coses per l'estil. Per això vull saber bé com està la cosa, per poder tapar la boca a aquesta persona que tot ho sap...

ZAGASO ha dit...

L'única veritat és que a Catalunya TOTS els nens escolaritzats, sigui on sigui, acaben la primària dominant ambdues llengües.

La immersió lingüística va permetre igualar a tots els ciutadans de Catalunya i no fer del català una llengua elitista a l'abast d'uns privilegiats.

Es fan assignatures en català (la majoria, evidentment) algunes en castellà i algunes en anglès.

Que no s'inventin RES. NO hi ha cap problema amb la llengua. Es parla castellà amb tota normalitat allà on vols.

Que no s'apague la llum...

Pedra Lletraferida ha dit...

Ignasi: Subscric en la totalitat tot el que ens has dit sobre "l'hipotètic" (que no real) problema de la llengua a Catalunya. I ho dic com a fill d'andalusa, és a dir, com a component d'una família on des de fa un munt d'anys parlem ambdós idiomes sense cap problema, tanmateix com en el nostre entorn de familiars i amics. La colla de manipuladors del PP l'únic que volen és guanyar vots, ni que sigui a costa d'atiar l'odi.

ZAGASO ha dit...

Amic Pedra. Intento contestar tranquil·lament perquè la gent del País Valencià i de la resta de l'Estat mereix ser informada sobre la veritat.
I costa tant no perdre els nervis ni les formes davant de tanta manipulació ... I sempre per part de l'espanyolisme més ranci i reaccionari. Usen mentides , manipulen, ridiculitzen ... Tot s'hi val.
Però nosaltres els hem de combatre amb la veritat i fent pedagogia activa de la veritat. Simplement. La veritat.

Anònim ha dit...

Tant de bo només fossin innocentades! Però això acabarà molt malament, aquesta política de desacreditació de tot el que no sigui PP per enfonsar el govern legítim del ZP és terrible i està fent un mal que serà molt dificil d'arranjar. I tot perquè no han acceptat la derrota de les urnes!

Ainalma ha dit...

El problema que tenim al País Valencià és que hi ha massa gent que pensa com l'oposició, gent que és fins i tot valencianoparlant! Jo també sóc filla d'andalusa i de manxec, i a casa parle castellà des de sempre, però m'agrada la meua altra llengua, perquè no deixa de ser cultura, i els meus pares, encara que no la parlen, estan a favor del seu estudi i ús. I en més d'una discusió m'he ficat ja per defendre-la. Però amb molt de gust!

Charlie ha dit...

Totalment d'acord amb tots els comentaris.

Només faria un afegit: a Catalunya i al País Valencià, els estudiants acaben l'anomenada "escolarització obligatòria" parlant i escribint un mínim de TRES llengües.

Em sembla que a la resta de l'estat no poden dir el mateix.

ZAGASO ha dit...

La incultura és atrevida... T'imagines a Fraga, Zaplana, Rajoy o Aznar, parlant català, castellà i anglès amb naturalitat????

Anònim ha dit...

Very nice site! Plastic surgeon practice online marketing services No deposit free money casino codes cable tv channel descramblers Diazepam us pharmacy money order

Anònim ha dit...

Blizzard warnings were issued to go to parts of Illinois, Iowa, Michigan, Minnesota and Wisconsin as snow socked the states in tandem with hot air gusts topping 45 miles (72 kilometers) per hour.
The storm -- 10 days anterior to the charge of winter -- took its greatest chiming in Minnesota, where as much as two feet (61 centimeters) of snow had fallen in some locations, according to the Inhabitant Live through Advantage (NWS).
The country's largest new zealand urban area Minneapolis was directed a blanket of off-white 17 inches (43 cm) profound, the worst snowfall to bat the new zealand urban area in more than 19 years and the fifth-biggest on record.
As an incriminate in of the rage's oppressiveness, Minneapolis-St. Paul International Airport -- a transit pivot with expertness in contending with foetid rise above -- was shush down in return the gold medal point in years.