dimarts, de juliol 11, 2006

Paris (part 2) Crònica d'un viatge

1. Comencem el viatge a gran velocitat. A les 5h del matí, sona el telèfon: fa 10 minuts que els espera el taxi a la porta de casa: Collons!!! ens hem adormit.... Nens amunt; no dutxes; no afaitats;agafa la bossa; el menjar; no arribem!!!! stress 1

2. Arribem al Prat. Facturem els últims, però estem salvats... 30 minuts de retard i sortim cap a París...

3. D'Orly a Disney en 35 minuts. Tot perfecte. A les 11h del matí ja estem a l'habitació del SEQUOIA. Bonic hotel. Molt verd.

4. Dies al Parc Disney i els nens bojos de contents. A mi em costa connectar. Massa gent. Massa negoci. Massa francès. A més, em trobo fatal: diarrea descomunal 2 dies i a jugar amb els nens!!! COLLONS!!!

5.Em trobo molt millor i començo a divertir-me.

6. Perdo tot el matí al telèfon (a l'hotel, perquè encara no sé per què no ens van funcionar els mòbils!!!) solucionant la tornada de dilluns, ja que els pobres pilots d'Ibèria necessiten la solidaritat dels españolitos de torn. Volen fer-me perdre el dia volant a Bordeux - Madrid i pont aeri a BCN. Y un huevo, señorita... 3 hores més de baralles.
Al final, sortirem a la tarda, via Marsella, amb air France primer, i cska després. Tot ok!!

7. Diumenge a París. Feia temps que no havia estat a París i segueix sent meravellosa. Creuer pel Sena, pujada a la Torre Eiffiel, Monmatre, etc...
Impressionants els Camps Elisis 3 hores abans de la final de futbol. Milers de francesos celebrant el triomf, que encara no havien jugat: mai no he vist cosa igual: tohom amb les cares pintades, banderes, botzines... BRUTAL.

8. Dinem a Paris com a senyorets i iniciem la tornada: facturem a Orly sense problemes,però a l'hora de pujar a l'avió, diuen que ens falta un paper!!! 20 minuts de nervis perquè no ens deixen pujar. Finalment som autoritzats. Volem a Marseille. El passatger del costat el conec: és en J.M Flotats. Ens passem el viatge parlant del Cyrano, del Nacional de Madrid; de la seva companyia. M'explica que ara comença unes vacances merescudes després de la tourné per espanya que ha acabat fa poc a Canàries. Em sembla un tio fantàstic, senzill i planer. Com jo he fet bastant teatre aficionat, havia sentit que era un pedant i un cregut:mai més no em faré prejudicis.

9. Arribem a marsella. Tenim 5 minuts per arribar a l'avió de BCN. En Flotats sembla de la família. Ell pregunta, amb un francès perfecte evidentment, on hem d'anar. Correm fins a l'altra edifici i una llarga cua de control policial posa en perill l'enllaç. Ell comença a parlar amb un oficial i ens colem els cinc. Seguim bromejant, ara més relaxats.
Esperem 10 minus i ja podem passar el finger. I sorpresa: repetim París. No ens deixen passar: falta un paper!!! Em volia morir. Ell podia passar, però nosaltres no. Llavors el Flotats demostra que és un paio de puta mare i comença a moure cel i terra. Puja a l'avió i fa pressió per nosaltres. Al final, 20 minuts després, pugem a l'avió. Ens abracem i li dono les gràcies. Somriu.

10. Arribem al Prat.

12 comentaris:

Dessmond ha dit...

Estpa ben clar que li deus un sopar a casa!
Cony quina odissea tan bona! Ja pots donar les gràcies a Ibèria!

ZAGASO ha dit...

Reconéixer un personatge com el meu Cyrano, i que es porti de puta mare, és collonut!!!

Gràcies IBERIA.

Mikel ha dit...

un 10 per en Flotats si senyor!!!
Et va explciar tota la historia de la seva tocata i fuga cap a Madrid o no veu tenir temps? jo recordo que estava molt emprenyat amb en Pujol...

Mikel ha dit...

un 10 per en Flotats si senyor!!!
Et va explciar tota la historia de la seva tocata i fuga cap a Madrid o no veu tenir temps? jo recordo que estava molt emprenyat amb en Pujol...

ZAGASO ha dit...

Em va explicar que porta 5 anys vivint a Madrid i dirigint el teatre nacional (crec).

I que de moment no té cap projecte. Ara a descansar.

Mikel ha dit...

Llastima que no es poses a rajar de la generalitat....jejejeje

Dessmond ha dit...

Va tenir una bona pataleta. Gràcies això el van rebre amb els braços oberts a Madrid. I a ell li va la grandeur!
Estic d'acord en que no es pot jutjar la gent pel que has vist pels media, que informan fatal en tots els sentits. Deforman totalment la realitat en comptes d'aproximar-la.
Celebro que sigui tot l'inrevés del que sembla el Sr. Flotats.
Un record inoblidable, vaja!

ZAGASO ha dit...

Mireu: sé que en Flotats és un personatge polèmic. Jo mateix tenia d'ell una idea de ser prepotemt, orgullós i cregut.

Però, collons!!! Ha estat amb nosaltres 3 hores fantàstiques. Ens ha ajudat. Hem rigut. Ha estat un més. Ha jugat amb els meus fills.... Què voleu que us digui!!!

No vaig ser tan hortera de demanar-li una foto ni un autògraf (per favor!!!) però en tinc un gran record!!!

Per cert: li va prometre entrades al meu fill, si feia un nou muntatge. Li ho recordaré...

Anònim ha dit...

però quin és el paper que et faltava per poder pujar a l'avió?????

ZAGASO ha dit...

T'explico.

Ibèria va convocar tothom a l'aeroport d'Orly a les 9 del matí per anar-los colocant a diferents vols.
Com jo no volia perdre el dilluns, vaig fer totes les gestions el dissabte anterior per telèfon. I vet a quí, que al mostrador d'ibèria els donaven un paper que jo no tenia!!!

Vaig guanyar el dia però ningú no em va dir que calia el paperet de marres!!!

Després, pujant sempre els últims, veien que tot estava en ordre...

Unknown ha dit...

Mmmmmmmmmm... a mi en flotats em cau de conya! ...sempre i quan no s'abraoni massa sobre mi i no m'amenaci que em trencarà la cara... :-D

Anònim ha dit...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it Skin care and tretinoin Cancer vaccine Bad customer experiences covad voip best price for raloxifene genric evista rims tires top pornstars gallery Bmf blowjob