diumenge, d’octubre 01, 2006

Escriure un libre o plantar un arbre... Fer un bon arròs!!!


Avui ha estat un gran dia en la meva vida:he fet , jo solet, un arròs impressionant.
Des que vaig començar el mètode Montignac (ja porto gairebé 7 quilets menys en un mes...), em deixo els caps de setmana pels capricis més diversos, inclosos el bon Rioja i el brutal cava brut.

Però el bon dinar, per allò d'anar escàs, s'ha fet imprescindible. Vet aquí que el dissabte vaig anar al mercat i la peixetera em va fer un kit paellero, que fins i tot portava les bestioles característiques per a fer un bon brou.
Després ,trucada oblogatòria a una bona amiga experta en paelles (gràcies Ma José...) i a por ello oe oe!!!

Avui diumenge ha estat el gran dia. Al matí he anat amb el meu fill gran a suar una partideta de tennis, per allò de fer espai i a les 13.30h m'he tancat a la cuina i m'he posat de cuiner.

Animeu-vos: surt boníssima. I un consell. No us deixeu impressionar pels comentaris previs i les miradetes de la dona: no et sortirà... ja són ganes ja... i la cuina que deixaràs!!!

Mireu les fotos... No us enganyo!!!!



8 comentaris:

Donaire ha dit...

Eps

Canvio cafè a Sant Cugat (amb copa i puro si ens deixa en Montignac) per un tupperware de paella. Fins aquí arriba l'oloreta, nano.

ZAGASO ha dit...

Cap problema... El dia que em surti com l'arròs empordanès, et truco i ens fotem l'arròs amb un bon cava brut i acabem amb un bon cafè amb copeta!!!!

jejejejeje

Anònim ha dit...

Bé , bé...
Coneixent el Sr. Ignasi, sabent que quan diu que es capaç de deixar de fumar... ho fa ! , que quan diu que rebaixa pes ...ho fa ! , estic segur que acabarà fotent bons arrossos.
De totes maneres , mirant la foto, estic convençut que li falten uns minuts. Mira , jo si no et fa res, hi ha prou confiança..., i no per despreciar la paella, mentre dines amb el Sr.Don-aire, jo vaig a menjar una pizza amb la teva dona.
Els nens que es quedin amb vosaltres ... d' acord ?
Agalma

ZAGASO ha dit...

Estimat amic...

La primera foto de la paelleta està feta 10 minuts abans de treure-la del foc .... listillo!!!!

I no està feta la mel per a la boca de l'ase i a la meva dona, com bé ja saps, mai no la portaràs a prendre una pizza!!! Si tens taula pel Bulli, potser t'acompanyaria per a donar el punt glamorós, que a tu et manca...

Sempre teu...

jejejejejeje

Mikel ha dit...

ei ei ei ei eiiiiii aixo no es fa eh?? de fet com sabem que ha sortit bona?? hauras de fer una pella popular per demostrar-ho!! jejeje si vols ens fas una paella al P3 :-PPPPPPP

Anònim ha dit...

Oooohhhh....!
Em rendeixo ...després d'aquesta resposta ...m' ha passat la gana !

Agalma

Charlie ha dit...

Ignasi,
Et passes per casa i m'instal.les el home cinema? Per la foto veig que se't dona bé això :P

ZAGASO ha dit...

quan vulguis!!!!

jejejejejejejeje