dimecres, de maig 02, 2007

Concert d'OT

Els qui fa temps que em llegeixen, ho saben: només sóc ric en amics... I aquesta vegada he fet ús de l'amistat per anar al concert d'OT del passat dissabte al Palau St Jordi. No em defensaré dient que vaig anar pels meus fills, perquè jo, que odio aquests tipus de pseudo karaokes, m'ho vaig passar "pipa".

Per començar, tot canvia quan vas de VIP, a la llotja, amb el corresponent aparcament a la porta, sense pagar un "duro" i amb barra lliure a la sala Gaudí. Vaig conèixer gent com el Hristo Mejide (un catxondo) i impresentables com l'Aida Nízar (crec que es diu així...) del "a tu lado".

El concert va ser infumable: so nefast i actuacions de circ, tot i que reconec haver-me perdut unes quantes per estar prenent copetes de cava brut a la sala VIP corresponent. Sort que conduïa la meva dona, que és abstèmia! Els nens s'ho van passar molt bé, que consti!
I un fet destacable i que em va al·lucinar: les cançons últimes van ser "l'amor particular (llach) i el camí fa pujada (serrat) en un català dubtós però (suposo) ben intencionat. A mi em va sorprendre. I la majoria castellanoparlant (que ningú no em malinterpreti) va aplaudir sonorament.
Una experiència que em va fer veure, un cop més, que anar de ric és collonut, tot i costar-me una bona ressaca!!!
Us poso imatges de la meva dona amb el Hristo, de la innombrable i del meu petit "pixant" i a la sala Gaudí (bar VIP i gratuït pels endollats com jo...)
Ara espero Amador i Veneno el 6 de juny a l'auditori de BCN i l'estrena a Catalunya de Serrat Sabina Terrassa el 2 de juliol....




fotos meves, com sempre!

7 comentaris:

Oriol ha dit...

Tu t'ho vas passar bé perquè et vas fotre una farreta, que sigués d'OT és casual. Una farreta i per la patilla, quina enveja!!
Les fotos xules

ZAGASO ha dit...

@oriol: EXACTAMENT!!!! Encara tinc mal de cap ... i això que era brut nature... jejejejejeje

Mr.Celofan ha dit...

Lo de la Aida Nizar no te lo perdono. ¿ Es cierto que no lleva bragas ?.

ZAGASO ha dit...

jejejejejejeje

Si lleva bragas (yo iba con mujer e hijos y no.....) puedo asegurar que serían de ESPARTO!!!

Anònim ha dit...

Serrat-Sabina? Quan? Com? Informa sisplau!

ZAGASO ha dit...

2 de juliol a Terrassa i a l'octubre al St Jordi!!!

Crec, que puc dir (glups!) que hi haurà un segon concert St Jordi...

(si parlo massa esbronca'm,....jejejeje)

Mikel ha dit...

Ja veig que t´ho vas pasar de conya!! felicitats