dilluns, de juliol 23, 2007

Roda de Barà, obres!


Fa uns 20 anys que sovintejo la casa ,que gentilment ens cedeix el meu sogre, a la platja de Barà. Val a dir que el lloc és meravellós i que és molt més que un territori del Olmo.
Aquestes imatges les vaig fer el passat dijous i he evitat fotografiar les obres del port que separen una imatge de l'altra. Aquest malaurat port, va començar les obres farà uns vuit anys (espero no em traeixi la memòria). Volien fer un mega súper port de luxe, hotel inclòs. Molts privats hi van posar els seus estalvis. En aquella època, si anaves al tennis, només eres algú si havies comprat algun “amarre”. Mig any després, els diners “van volar”.
Les obres es van aturar i aquell nyap de roques desordenades trencaven l'estètica d'una bonica platja unificada fins llavors. Així van passar una quants anys fins que al febrer del 2006, la Generalitat de Catalunya ha continuat la faraònica obra.
Us he posat el rètol per fer una petició: per què no indiqueu quan acabarà? La data d'inici la sabem: fa 8 anys!!!!! no 1 any i mig!!!!


més imatges al fotolog

4 comentaris:

Mikel ha dit...

M´agrada molt aquella zona...
Recordo anar a menjar a "la bota" i a "el pati"

ZAGASO ha dit...

Jo estic al costat del pati...

Bé, del nou pati, perquè al de sempre (cantonada amb la nacional) ara hi ha blocs d'edificis.

Igual que la Tenalla!!!

Mikel ha dit...

no fotis!! ja no hi ha el pati de tota la vida?? cagundena... el nou on es? l´han fet igualet o ha perdut tot el seu encant?...
LA tenalla no se que es... datos , necesito datos!!

ZAGASO ha dit...

El de sempre és mort...
El nou ... mmmmmmmm!!!!

A la Tenalla es menjava de puta mare (DEP) igual que a les guatlles!!!
Sempre ens quedarà "la Bota"...