dimarts, d’agost 07, 2007

España Cañí y OLÉ

El millor de l'estiu és la migdiada amb el Tour dels drogats (al juliol) i els tomates de l'agost.
Avui estic flipant sentint al Peñazofiel i companyia parlant de l'escàndol de l'estiu: mañana sale la Princesa Letizzzia en BIKINI!!! Tampoc deixa de ser curiós, que l'hagin fotografiat a la zona militar de Cabrera... L'exèrcit sempre serà l'exèrcit!

No em direu que no és bona, aquesta! Gran España!!! Y en BIKINI!! Serà possible??? Forges, torna!!!

12 comentaris:

Oriol ha dit...

ahhhhh, quina ràbia el Peñazofiel..... El que és d'escàndol són els telenotícies d'Antena 3. T'ho juro que estic apunt de desintonitzar-la de la tele, la nena gran es queda pilladissima amb les notícies rotllo "asesinada por su marido..." i les imatges continues de la sang que queda a les parets..

ZAGASO ha dit...

Jo no puc empassar-me cap telenotícies de les espanyes!!!

Són uns impressentables.

Charlie ha dit...

ara m'has fallat! estava absolutament segur que avui hi hauria post sobre en Xirinacs!!

ZAGASO ha dit...

Estimat Charlie.

T'ho creguis o no, he tingut un bon debat moral intern sobre l'oportunitat i voluntat de fer-li un post a en Xirinacs. I no li faré, tot i aprofitar la centrada per a remetar-la, ideològicament.
Et diré que han estat moltíssimes les hores passades amb en Xirinacs, davant la model i amb l'etern póster del Che! Tenia, jo, 16 anys. He seguit la seva trajectòria amb admiració. Però el seu recolzament a ETA MAI NO EL CONSENTIRÉ! Sóc independentista, però exigeixo el dret a la VIDA.
No crec que l'ETA respecti res. I la seva carta d'acomiadament, amb tots els respectes, em sembla patètica.
Déu t'aculli, Xirinacs. Gràcies i adéu...

Charlie ha dit...

ja m'extranyava ;)

Anònim ha dit...

Una llàstima no fer un post sobre en Xirinacs.
La seva aportació a la vida col.lectiva a aquest país ha estat un fet i la seva trajectòria post-transició _ per entendre´ns_ l'ha portat a sortir progressivament de l'escena col.lectiva .
No per això cal fer aquests fàstics de darrera hora.
Ha estat una figura cabdal en uns moments determinats d'aquest país i bé mereixia en el teu humil bloc, un mínim post com sembla que Sí es mereix l'Espanya canyí!!
De desagraïts l'infern n' és ple !!!
Au ...bones vacances !

El poeta de l' orella

Sergi ha dit...

Cony Ignasi, podries posar una foto no?? En aquests posts sempre hi has d'afegir la foto de la princesa en bikini...

Bé, sàpigues que he obert un blog personal, perque en el del mikel no puc dir tot el què penso... que de vegades penso allò de: quin tiu més raro!.
Hi seràs benvingut company!

Mikel ha dit...

ignasi , no et quedis amb aixo d´en Xirinachs , ja se sap que la gent gran pot acavar dient alguna tonteria

ZAGASO ha dit...

Estimat amic, poeta d’orella i llustrat articulista de La vanguardia:

No t’engego a prendre pel cul, per si t’agrada! No em vull justificar davant del fet de no voler fer un post en memòria del Xiri. Et faig saber, que el vaig conèixer molt, en llaguíssimes xerrades davant la model i que tinc un coneixement personal, que dubto hagis tingut mai.
Saps que em declaro independentista, perquè al meu petit País, sentir-se català necessita adjectivació “extra”. Fa uns quants anys, vaig sortir de la Crida a la solidaritat per “pudor terrorista”.
Repeteixo, ho faré les vegades que calgui; mai no justificaré la violència, el terrorisme ni l’enaltiment d’ETA o qualsevol grup armat...
Respecto en Xiri. Penso en en Xiri. Però quan es va declarar partidari d’ETA em vaig cagar amb la mare que el va parir... No és aquesta la Catalunya que vull..Serem lliures quan sapiguem seduir a la majoria d’habitants del territori.. Serem lliures didàcticament i no violentament. Si algun dia dia som un País independent, serà per amor o conveniència, no per violència. No vull patriotes “muyahidins” ni de la kaleborroka. Vull ciutadans que s'estimin el seu País i que lluitin, democràticament però amb vehemència i convicció, pel que creuen seu; pel que saben seu. I dic seu, o nostre (és el cas), sense cap prepotència ni esperit superior. Vull ser tan vulgar com la resta de països que poden autogestionar-se sense necessitat d'almoina.

Descansa en pau, Xiri. Sé que ens unien molts objectius, però , al final la vas cagar!!!
Visca catalunya!

Sergi ha dit...

Estic amb tu Ignasi... Puc ser tant catalanista, independentista i patriota com el què més, però mai defensant la violència ni la força. Quan s'acaben donant plantufades sol respondre a la pèrdua de raonaments racionalment intel·ligents i fins i tot de la raó. Per tant, és prou lícit, per no dir absolutament lícit desitjar l'independència del teu pais sense l'ús de les armes. Ningú, per molt catalanista que sigui hauria de justificar l'ús de la força bruta i les armes, i si nó, remetem-nos a la nostra història i aprenem d'una vegada que només ens vanagloriem de derrotes. Tant és així, que l'himne del nostre pais ens n'explica una.
Salut i Visca Catalunya!
Ignasi, t'espero al meu teu blog.

Anònim ha dit...

"Más vale tarde que nunca"

El poeta de l'orella ( m'he quedat sord !!!!! )

ZAGASO ha dit...

jejejejejejejje!!!

Sergi, quan pugui connectar-me amb regularitat, prometo visitar-te...

Què gran ets TETE!! Fins i tot sord, t'estimo.... Salut amic...