dimarts, de març 04, 2008

Collons com neva!

Collons quin dia… Semblava que els homenets del temps l’havien tornat a pifiar, però a les 11h, al telecadira, i pujant al coll de la Botella, ha començat a nevar i a fer un fred brutal!!!Està nevant força i ja sé que feia falta, però quan portes més de 200 escolars i estàs treballant la cosa es veu diferent. Aquí veieu la cara que m’ha quedat. Per cert porto un “antifasss de neopreno” . Aquí va la història: vaig a la botiga de pistes perquè m’arreglin una fixació. En acabar, veig que un noi demana “l’antifass de neopreno” i penso ... això, tal i com pinta el dia, m’anirà de conya!!! El vent, els canons a tope i la tempesta, preveien un dolor a la cara IMPORTANT. Dit i fet. Els pregunto als simpàtics argentins que porten la botiga: - va bien? - Cojonudo! -Pos fale. -¿Cuánto vale? -“tresseuros!” -Collonut. Ponme uno. Li dono dues monedes de 2 € i els planto al taulell. Quan jo esperava l’euro del canvi, el col·lega esperava 9 € més!!! No eren “tresseuros”, sinó “treceeuros!!!”. Total, he pagat els 13 euracus per un artilugi que fa que se m’entelin tant les ulleres que me l’he de treure per veure alguna cosa!!! Burruuuu!!! Igual ho aprofita la meva dona quan va en moto... Per cert. Al bar de pistes he parlat amb la Gisela!! Ha estat simpàtica i és molt “mona”. Bé, us deixo. Sento crits al passadís. Algun alumne s’ho està passant pipa, l’altre s’enyora, l’altre li fa mal la panxa, l’altra s’ha carregat una cadira... i he d’anar a fer de “profe - papa - mami - guàrdiacivil -bisbe- metge -psicòleg- amic ... etc...” I aquesta nit el Barça. Jo no me’l perdo ni a Andorra!!!




5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!

:)

Anònim ha dit...

Lo dels "tresseuros" t'està bé per pijo garrepa...!
Al cole tot genial, un bon rotllo que thi cagues, tot són bones cares, bona gent, una diversió constant... en fi un veritable "quipumà", tu ja m'entens.
Petonets. :)

zel ha dit...

Eooooo! Com t'envejo, aquí així tan multifactorial, si és que ser mestre és l'hòstia, els profes vivim de punyetera conya, tu, la neu, esquiar, vacances en plena setaman quan tothom curra, diga-li que sí, ah que ensupassem bé!!!! Petonets!

Charlie ha dit...

Quan vas anar a comprar el casc el vas demanar dient "quiero un casco, cagon diezz!"???

ZAGASO ha dit...

no charlie...

vaig demanar: cagon deu!!!!


Per cert.M'he comprat dvd directes Striani i dvd directe Jaco Pastorius BRUTALS!!!!