diumenge, de març 09, 2008

Marlango o Leonor?

De vegades hi ha concerts que et deceben per haver tingut unes altes expectatives. Anit va ser al contrari. Coneixia molt poc Marlango i vaig anar al Palau de la Música una mica arrossegat per un amic blocaire que n'és molt fan. Vaig sentir una primera part de concert molt quadriculat i força fred, amb una Leonor Watling extraordinàriament divina. Tot molt cool i amb un erotisme que desprèn i que t'hipnotitza i et fa seu. Moviments suaus i veu preciosa. Pero el rush final va arribar al públic de debò, ajudada per la seva actual parella Jorge Drexler, va encadenar uns temes molt emocionants. Per tant, a partir d'ara, em declaro fan de Marlango ... o de la Leonor???
MIkel, te'l vas perdre. Don, gràcies per arrossegar-me...

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!


:)

Donaire ha dit...

Encara NO he superat l'impacte estètic del concert. Ets gran, Ignasi. Gràcies mil. Si em pots passar les fotografies, em faries un gran favor. Et dec un sopar allà on diguis. Tu poses el lloc i el dia.

Charlie ha dit...

Ai mira, no ho sé. La trobo tant cool aquesta noia. I això de cantar en anglès éssent espanyola ho trobo tant snob...

ZAGASO ha dit...

Però què passa??? Un punt d'esnobisme cultural és molt agraït!!! Sensualitat, bona veu, disseny, bon grup ... i Drexler!

Malalesmans, geògraf dels meus xergais ha dit...

Ei ei ei si a Marlango vé Drexler, a Drexler ve Leonor? neeeeeeeeeeeng!!!

ZAGASO ha dit...

Doncs no m'importaria....S la Leonor acompanya el Drexler, al·lucinarem. Ella és la sensualitat freda i ell el contacte visceral. Al llit deuen ser l'hòstia!!!!

jejejejejje

(encara que se m'enfadi el Don, val a dir, que tot era bastant fred-sofisticat fins que en drexler va canviar la dinàmica i va fer que tot es comuniqués...)

Mikel ha dit...

ja et dic jo ara que si hagues sabut que en Drexler faria presencia a lñes cenari jo tambe m´hi hauria apuntat ;-)

Donaire ha dit...

Van ser dos concerts en un. Una primera part més intimista i una segona part desbocada.

I, ara que no ens veu ni ens llegeix ningú, he de dir que la Leonor Watling és absolutament, descaradament, hiperbòlicament bonica.

ZAGASO ha dit...

Com va dir un que jo sé ... "el Dexler és el tio més afortunat del món" Jo prefereixo pensar que també peterreja i té dies molt bordes!!