dimecres, de desembre 14, 2005

Amb ell em torna el bon humor.

Simplement Miles ...

10 comentaris:

ignasi ha dit...

Mai no em canso d'escoltar i sentir en Miles. Aquesta en especial, és una versió raríssima del humane nature on Khan es va afegir a les veus finals.
Quan estic fotut mai no em falla. La sento i .... pit i amunt!!!

Espero que la gaudiu tant com jo...

Mikel ha dit...

tots tenim alguna canço que ens ajuda a tirar amunt!! i trobo que la musica es una gran terapia!!!

Pedro ha dit...

En Sanuy és del sector crític de CDC, ex-conseller i ex-articulista de l'AVUI, va ser expulsat de l'AVUI per la Caixa que va fer xantatge al director del diari. T'he respost al bloc, avui li han fet una entrevista al minoria absoluta a la 1 i 20 del migdia, encara deu estar penjat. t'he posat el link al meu blog, és interessant l'entrevista.

Pedro ha dit...

http://www.rac1.info/carta/radiodirecte/?cmd=download&mp3=%2F1214%2013h%20%28Dimecres%2014.12.05%29%20%20MINORIA%20ABSOLUTA.mp3&dir_id=0&file=%2F1214%2013h%20%28Dimecres%2014.12.05%29%20%20MINORIA%20ABSOLUTA.mp3
Ignasi que el link era aquest.

Jordi ha dit...

No tinc tarja de so a la feina però prometo que quan arribi a casa ho escolto. Sempre m'he sentit atret pel jazz però mai no he arribat a convertir-me en un fanàtic del gènere... deu ser alguna tara interna. Tot i així, ho seguiré provant! ;)

Litus ha dit...

El Human Nature del Michael Jackson! Hahahaha! Bé que surt al real book! Un clàssic...

ignasi ha dit...

Jordi: quan ho provis et costarà deixar-ho.

Litus: bonica penjada de veu, no creus? No és el K of blue, però és un tema locu bastant divertit.

Siau

Bo Peep ha dit...

Pues sí, SIMPLEMENTE.

Anònim ha dit...

Cool guestbook, interesting information... Keep it UP
Paris hilton video stills Paris hilton screwed in the pussy San jose maternity apparel stores paris hilton lookalike Dysfunction erectile new treatment paris hilton sings happy birthday Paris hilton jeans Las vegas gladiators. arena football 1999 mitsubishi ecilpse crank shaft sensor installation Call centers pittsburgh http://l2x40d6k.blogspot.com/ Wholesale girl hiking shoe individual health insurance quotes.com isuzu rodeo denver max paris hilton video free generals zero hour dedicated server

Anònim ha dit...

Very cool design! Useful information. Go on! film editing schools