divendres, d’octubre 05, 2007

SERRAT - SABINA
Abans de l'estiu els vaig veure a Terrassa en el que era el segon concert de la maratoniana gira: olor a xoricets i d'olis diversos!! Cues inacabables per a una cerveseta... Va estar bé...

Però avui els he vist de VIP a la llotja del St Jordi.Al meu costat, i comentant la jugada, el gran Nacho Solozábal. Per un moment imaginava el meu company a la pista, amb l'Epi i en Norris. Ell s'ha limitat a somriure.
Les coses es veuen diferents des de la comoditat: llotja ;parking ; barra lliure i gratuïtat. Tot ajuda! Els vaig notar més segurs i amb millor veu. Un Serrat immens que va deixar petit al Sabina. Just el contrari que a Terrassa. L'únic inconvenient, perdre'm el partidàs de rugby entre els All Blacks i França. Però tot no es pot tenir!!

Gran Serrat i Super gran Sabina: interpretació genial del "contigo", cantada en català pel Sabina!!Vaig trobar a faltar "Lucía", però agraeixo haver acudit a un concert molt diferent al segon de la gira. Diferents bromes i diferent repertori, amb la qual cosa he gaudit de dos concerts únics...
Només em sap greu no haver pogut convidat a l'amiguet de la primera experiència, però li hauria de donar tantes explicacions, que millor me les estalvio...

Un altra inconvenient. No puc anar al darrer concert de Fito amb el GRAN teloner Quique Glez perquè a la mateixa hora toca el MONSTRE SONNY ROLLINS al Palau de la Música!!! Quina mala llet!! El meu nebot està encantat. L'havia d'acompanyar jo i ara lluirà de llotja amb la nuvieta!!!

8 comentaris:

Craig Kemmmadaptu ha dit...

Tio se t'acumula la feia...Si quan torni et fa falta un ajudant parlem-ne.

Jo Mateixa ha dit...

Això de que aconsegueixis entrades VIP de gratixxxx ens ho has d'explicar eh :-P

ignasi ha dit...

Ei, Jo Mateixa!!!!

SECRETO PROFESIONAL!!!!


jejejejejeje

Jo Mateixa ha dit...

Uiiiii, aquí hi ha marru :-P

ignasi ha dit...

jejejejejejeje

Charlie Hi-Hat ha dit...

Des de que els vaig veure als toros que em cauen malament.

Mikel ha dit...

Llastima que no puguis venir a veure en Fito i en Quique.. de totes formes no t´avorriras pas gens al Palau de la Musica jejeje.

Cristina ha dit...

Ostres, jo els vaig veure aquest dijous i m´ho vaig passar d´allò més bé però sobretot em va agradar perquè vaig anar a veure´ls amb el meu pare que ha estat una mica fotut i sé que li feia molta il.lusió aquest concert. Serrat immens, Sabina molt millor del que esperava. Per cert quina enveja estar tan aprop del Nacho Solozàbal. Quan jugava el veia in situ al Palau Blaugrana. Sempre va ser el meu jugador favorit.Quins temps!!!!